El Centre d’Interpretació del Castell

El Centre d’Interpretació del Castell de Gelida és un espai d’atenció als visitants, inaugurat el 2003, que ha estat construït aprofitant part de les estructures del castell del segle XIV. Dotat de dues plantes, disposa d’un espai d’informació, serveis i botiga i d’una exposició permanent sobre la història i la significació del castell.

El Centre d’Interpretació és un projecte impulsat per l’Associació d’Amics del Castell de Gelida, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Gelida, i que va ser edificat amb el suport econòmic de la Generalitat de Catalunya i del Ministeri de Foment, i té com a objectius conservar, investigar, interpretar i difondre el patrimoni històric i natural del municipi de Gelida.

Podeu conèixer en detall el projecte, l’equipament, les activitats, propostes… a través dels següents vídeos, produïts coincidint amb el desè aniversari de la seva creació, el 2013.Capítol 1: Del projecte a l’oberturaCapítol 2: L’equipamentCapítol 3: Visites i activitats educativesCapítol 4: Creant sinergiesCapítol 5: Projectes de futur